Detoxen bij McDonalds

Ik heb net vreselijk gezondigd. Heb 2 neefjes te logeren en had het ludieke idee met 4 kinderen naar de Mac te gaan. Twee dagen voor het einde van m’n detoxprogramma.

Er zat ei in m’n tonijnsalade. En dat heb ik opgegeten.

20131221-190739.jpg

Als dit me één ding heeft opgeleverd, is het wilskracht. Aan de salade bij de McDonalds. Het moet niet gekker worden. Zónder dressing. Oké, deze maaltijd gaat niet de boeken in als memorabel. Of wel. Ik heb tenslotte serieus wat verleidingen weerstaan daar.

Steeds vaker zit er een stemmetje in m’n hoofd: Kom op, je bent zo goed als klaar, wat maken die laatste dagen nou uit, pak toch een [vul in: cappuccino, glas bubbels (m’n nichtje trouwde), kerstkransje, frietje]. Maar het lijkt wel of mijn lijf er nog niet aan toe is. Dus daar sta ik op het huwelijksfeest met m’n spa’tje. En daar zit ik bij de McDo met m’n salade. Ontzettend tevreden met mezelf te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s