Einde week 2: op de helft!

Gisteravond ging ik uit eten. Ja, dat kan dus gewoon. Waar ik eerder schreef dat ik vast niet alle etentjes en feestjes zou bijwonen, blijkt dat dus eigenlijk gewoon prima te kunnen. Vergt alleen wat voorbereiding maar hee, ik ben na twee weken detoxen kampioen plannen en voorbereiden geworden dus da’s geen moeite. Gewoon even van te voren kijken op de kaart wat je wél mag eten. Belletje naar het restaurant om te vragen of er één uitzondering gemaakt kan worden op het standaard menu. Gisteren lekker sashimi vooraf en tilapia met gerookte zalm als hoofdgerecht gegeten. En in plaats van de friet om een salade gevraagd. Verder hardnekkig genegeerd dat er 11 dames aan de wijn zaten en ik aan de spa rood. Maar ja, het alternatief was thuis blijven, en dat is voor mij dus geen alternatief!

Vanmiddag vieren we nog sinterklaas bij opa en wordt er Chinees gehaald. Geen probleem: ik neem gewoon mijn eigen salade mee. Nu al zin in 😉 Dinsdag kerstdiner van werk: zelfde scenario als hier boven. Dus op je sociale leven hoeft het geen invloed te hebben, dat detoxen. Je moet alleen tegen de verleidingen kunnen, dat wel. Maar ik ben zo vastbesloten en fanatiek, ik zie geen verleidingen! Nou ja, weinig dan. Wijn en koffie blijven soms een gemis. Met steeds meer nadruk op soms, gelukkig.

Halverwege de afgelopen week steeg ineens mijn energielevel, ik wist niet wat er gebeurde! Heb daar wel meteen een les uit getrokken, want na drie avonden laat naar bed en toen nog een sinterklaasavond met stuiterende kinderen, daalde dat niveau weer net zo hard. Helaas. Beetje mezelf overschat. Nu dus weer rustig aan en opbouwen… Wat ik wel echt merk trouwens is dat ik ’s ochtends veeeeeeel uitgeruster wakker word. Dat “oh-nee-hoe-kom-ik-door-deze-dag-heen” gevoel is weg. En daardoor begin ik echt héél anders aan de dag. Wat een verschil! En: met mijn huid gaat het goed. JEUJ! En: ik ben wéér afgevallen. Totaal nu ruim drie kilo.

De sapjes staan weer in de vriezer, de koelkast staat vol met lekkere soepen en tapenades en pesto… Kom maar op met die derde week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s