It can only get better

En, merk je al wat? Is t vol te houden? Hoe voel je je? Aan interesse geen gebrek.

Merk ik al wat? Ja, mijn benen doen zeer. Schijnt een reactie van m’n spieren te zijn op de verminderde suiker- en koffie inname. Verder ben ik MOE. Normaal, schijnt. Eerst moet alle gif uit t lijf en dat kost energie. Maar goed, dit soort dagen had ik de laatste tijd steeds vaker en zijn dan ook de reden achter het detoxen. It can only get better.

Is het vol te houden? Ja! Ik heb wel het geluk dat ik A. bijna alles lust en B. van koken / kokkerellen houd. Want het is allemaal bijzonder bewerkelijk. Zeg maar gerust gedoe. Maar ik word wel blij van geitenkaas of pecorino en van avocado, noten, pesto, sardientjes… Da’s nog maar een greep van wat ik de laatste dagen heb gegeten. Ik vind t allemaal even lekker. Zelfs de spinazie-bleekselderij-appel-citroen-peterselie-komkommersap. Nou vooruit, lekker is een groot woord maar vies is t niet! En wat het helemaal goed vol te houden maakt: ik heb geen honger. Ik had vanavond aan een (zelfgemaakte) gemengde paddenstoelensoep genoeg. Fijn! En als ik nog honger krijg: handje gemengde ongebrande ongezouten noten. Jammie.

Hoe ik me voel? Dapper. Moe en een beetje labiel. Mijn proefles yoga gisteravond liep uit in tranen. Eigenlijk gewoon een reactie op nieuws dat ik eerder op de dag kreeg, maar toch. In de categorie “Gênante situaties” staat ie toch net naast mijn proefles spinning. Daaraan deed ik zo fanatiek mee dat ik aan t eind van de les flauw viel en ineens naast m’n fiets lag. Ben nooit meer terug geweest. Yoga krijgt daarentegen nog wel een tweede kans 🙂

En ik voel me gesteund en gemotiveerd. Dus ik ga vrolijk (ja hoor, toch wel) verder. Morgen weer aan de slag met m’n inmiddels aangeschafte borstel. Dat beviel namelijk goed vanochtend!

Nu is t tijd voor een thee-tje en hopelijk de laatste paar afleveringen van The Killing. Als ik wakker blijf…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s